Op de foto: rechts Koen Andringa, voorzitter KWF Kankerbestrijding afdeling Uden, links Jan van den Boom, voorzitter GoedeDoelenWeek Uden, waarin zij nogmaals de samenwerking benadrukken.

GoedeDoelenWeek Uden collecte

De GoedeDoelenWeek Uden collecteert dit jaar voor het eerst in Uden voor 17 goede doelen, waaronder ook KWF Kankerbestrijding. De collecte zou plaatsvinden in april van dit jaar, echter werd deze vanwege Corona en de toen geldende maatregelen verplaatst. Er is sindsdien hard gewerkt aan een oplossing om de collecte nu alsnog, op een veilige en verantwoorde manier, door te kunnen laten gaan. De collecte voor de GoedeDoelenWeek Uden zal plaatsvinden in de week van 21 t/m 26 september 2020.

Landelijke collecte KWF

De promotie – overigens met een compleet vernieuwde huisstijl – voor de landelijke collecte van KWF Kankerbestrijding  wordt centraal gecoördineerd door het hoofdkantoor in Amsterdam. Abusievelijk is de gemeente Uden daarbij meegenomen als locatie voor het plaatsen van promotie-banners naast de lokale doorgangswegen. Zowel de lokale afdeling van KWF Kankerbestrijding in Uden, als de organisatie van de GoedeDoelenWeek in Uden betreuren deze fout.

Gezamenlijk, maar nog steeds een eigen identiteit

KWF Kankerbestrijding afdeling Uden werkt met veel enthousiasme samen met de GoedeDoelenWeek om te komen tot een efficiënte collecte met een zo groot mogelijke opbrengst voor álle deelnemende organisaties. Naast deze gezamenlijke inzet in de vorm van een GoedeDoelenWeek collecte, is de lokale afdeling van KWF Kankerbestrijding nog wel steeds actief op zoek naar andere mogelijkheden om inkomsten voor KWF te genereren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mirte Romanillos – KWF Kankerbestrijding afdeling Uden via [email protected]

Eugene van Hoorn – GoedeDoelenWeek Uden via [email protected]

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in en ontvang enkele keren per jaar onze nieuwsbrief

U bent succesvol iongeschreven!