Het volledige bestuur van de GDW Uden.(v.l.n.r.) : Marianne van Schilt: Communicatie & PR, Ineke van Osch: Financiën & Administratie, Ton van Summeren: Penningmeester, Eugène van Hoorn: Secretaris, Jan van den Boom: Voorzitter, Cees van Uden: Collectanten & Wijkindeling, Trees van de Snepscheut: Logistiek & Materialen.

Aan het eind van 2019 hebben de vrijwilligers van de GDW Uden er flink de vaart in om de collecteweek van 14 t/m 18 april 2020 tot een groot succes te maken.

Actief op alle fronten.

Al ruim een half jaar zijn ruim 30 vrijwilligers van de 17 deelnemende fondsen zeer actief in de verschillende taakgroepen. Veel zaken dienen vooraf geregeld te worden om de opzet te doen slagen. “Het fijne is dat iedereen er de schouders onder wil zetten” zegt Jan van den Boom, voorzitter van de GDW Uden.

“Voor de collecte in 2020 hebben zich inmiddels al ruim 650 vrijwilligers aangemeld” meldt Cees van Uden, coordinator Collectanten & Wijkindeling. “Zo gaan de 45 wijkcoördinatoren ruim 600 collectanten begeleiden om bij iedere bewoner van Uden aan de deur te kloppen voor de collecte”.

We ontvangen ook de medewerking van vele bedrijven. Ze geven financiële steun of helpen in natura. Marianne van Schilt, coördinator Communicatie & PR geeft een voorbeeld: “dank zij deze sponsoring kunnen we het drukwerk voor de inwoners laten drukken. En we hebben hulp gekregen met het invouwen van 16.400 enveloppen”.

“Gelukkig hebben we de collecte emmers zo goed als klaar. En ze zijn groot genoeg om mooie bedragen te ontvangen”, zo meldt Trees van de Snepscheut, coördinator Logistiek & Materialen. Ook dit is mogelijk geworden door sponsoring en hulp van buitenaf.

Ineke van Osch, coördinator Financiën & Administratie denkt al vooruit: “Wij zijn nog op zoek naar mensen die goed zijn in het tellen van geld. Gedurende 2 avonden en 1 ochtend in de collecteweek hebben we 30 mensen nodig”.

Terugblik 2019 en vooruitblik 2020.

De afgevaardigden van de 17 deelnemende fondsen waren heel positief over de voortgang van het project. Zo kwam naar voren in de laatste bijeenkomst van afgelopen week. We zijn er nog niet en we gaan in het nieuwe jaar enthousiast verder. Zo blijven we bedrijven en organisaties benaderen voor sponsoring en ondersteuning. En nieuwe vrijwilligers zoals collectanten zijn altijd welkom.

Al met al kunnen we terecht iedereen Fijne Feestdagen wensen, een week relaxen en dan op naar een voorspoedig Nieuwjaar.  Een jaar waarin we allemaal een bijdrage kunnen leveren om het leven van onze medemens een stukje aangenamer te maken.

Voor verdere informatie en voor contact verwijzen wij u naar onze website: https://goededoelenweekuden.nl/ en onze facebookpagina https://www.facebook.com/goededoelenweekuden/ .

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Schrijf u in en ontvang enkele keren per jaar onze nieuwsbrief

U bent succesvol iongeschreven!