Uden, bedankt voor de mooie opbrengst van € 48.622,09
Mooi resultaat GoedeDoelenWeek Uden 2020

Ton van Summeren (penningmeester GoedeDoelenWeek Uden) presenteert de opbrengst aan Maarten Prinssen (wethouder gemeente Uden)

Ton van Summeren (penningmeester GoedeDoelenWeek Uden) presenteert de opbrengst aan Maarten Prinssen (wethouder gemeente Uden)

In de week van 21 t/m 26 september was de eerste collecte voor de GoedeDoelenWeek Uden. Vanwege de Corona-crises moesten we de planning en de manier van collecteren aanpassen. Dit jaar geen huis-aan-huis collecte zoals oorspronkelijk de bedoeling was. We hebben u moeten vragen om uw donaties in te leveren.
Gelukkig was online doneren voor veel mensen een bruikbaar alternatief.

Via de retourenveloppen en via online doneren is er in totaal € 48.622,09 voor de 17 fondsen binnengekomen.
We zijn heel tevreden en willen alle inwoners, wijkcoördinatoren, collectanten en andere vrijwilligers voor hun bijdrage bedanken. Ook zijn wij heel dankbaar voor alle ondersteuning van onze sponsoren en medewerking van winkels en supermarkten.

De taakgroep Financiën en Administratie heeft alle donaties verwerkt. Er is veel gebruik gemaakt van het online doneren en de éénmalige incasso-mogelijkheid. De opbrengst is verdeeld over de 17 deelnemende fondsen.

De Stichting GoedeDoelenWeek Uden wil ook in 2021 een gemeenschappelijke collecte houden. In principe zal dit gebeuren in de week van 20 – 26 september. Hopelijk kunnen we dan huis-aan-huis collecteren. Daarnaast willen we doorgaan met het online doneren.